MOLNÁR TRIÓ

Molnár Trió

trio_100705_oroshaza_fesztival_hetfo_du_rosta059 A Molnár Trió 2000-ben alakult. Állandó formáció, mely már 10éve töretlenül népszerű, ezt igazolják a nevükkel fémjelzett műsorok telt házas nézőterei.

A trió első elvként a hagyományos harmonikás műfajokat mutatja be, repertoárján szerepelnek musette keringők, sanzonok, bravúr polkák, nosztalgia örökzöldek, swingek, tangók, angol keringők.

A műsor szerkesztésénél fontos szempont azokat a zenei irányzatokat, stílusokat is bemutatni, amely hazánkban eddig nem volt hallható harmonikán. Ilyenek például a latin stílusok megjelenik, pl. cha-cha, bossa nova, rumba, samba, latin egyvelegek. Ezen kívül a koncertzenekar játszik bravúr és előadási darabokat, hangutánzó műveket, de olyan különleges stílusok is szerepelnek a repertoáron, mint a pasodoble vagy a magyaros egyvelegek, pl. Monthi csárdás, A-moll csárdás vagy Brahms több magyar tánca is.

A Molnár Trió szólistája Molnár György harmonikaművész, aki 1998-ban az Év Szólistája Országos Verseny első helyezettje valamint közönségdíjasa lett. Munkáját egy szakmai bizottság 2002-ben nemzetközi Lyra díjjal jutalmazta!

trio__mg_4884 A Molnár Trió tagjai
Molnár György ? harmonika
Kiss László ? gitár
Móré István ? basszusgitár

A műsor időtartama: 60perces műsor, mely csak élő fellépés lehet! (Félplayback vagy playback kizárt!)

Hangtechnika: szükség esetén a zenekar egy professzionális hangtechnikával rendelkezik (opcionális szolgáltatás), mely akár zárt színháztermi, akár szabadtéri fellépés esetén is tökéletes akusztikai hatást tud létrehozni!

A Molnár Trió színvonalas garden partyknak, céges rendezvényeknek, hajókirándulásoknak, üzleti vacsoráknak volt már zenei aláfestője. Nagyobb fesztiválokon is megfordultak már, mely fellépéseket nagy érdeklődés jellemzett.
Repertoárjukon szinte minden műfaj megtalálható, ezért gyakran közreműködőjük diplomáciai eseményeknek is.