Vendégkönyv

Kérem írjon üzenetet:

  1. kötelező!
  2. kötelező!
 

cforms contact form by delicious:days

Dubnicz Péter2011.04.27.


Tisztelt Művész Úr! Szeretném felvenni telefonos úton a kapcsolatot. Hogyan tudom Önt elérni?
D. Péter

Tisztelt Dubnicz Úr! A mobil elérhetőségem itt megtalálja a honlapomon! Várom jelentkezését!


Ivanics Júlia2011.04.24.


Kedves György! Nagyon boldog névnapot kívánok Önnek! A zenekara nagyon szerencsés, hogy egy olyan szólistája és zenekarvezetője lehet, mint Ön! Azt árulja el nekem, hogyan csinálja, hogy nem veszít a lendületéből? Hihetetlen az állóképessége és az energiája, amivel "működni" képes! Maradjon ennyire vidám, és élvezze az élet boldog pillanatait!
Tisztelettel
Ivanics J.

Kedves Júlia! A zenekarom remélem, hogy értékeli a munkám, én biztosan nagyon örülök, hogy ilyen kiváló zenész kollégákkal dolgozhatok, mint Ők! Nincsenek titkaim, a lendületem, állóképességem szerencsére tényleg a régi, talán az a titkom, hogy a közönség szeretete és lelkesedése mindig feltölt, és ezért tudok nagyon jól "működni"!


Molnár Tamás2011.04.24.


Tisztelt Molnár Művész Úr! Én is szeretnék Boldog Névnapot kívánni magának! Sokszor láttam magát már színpadon, és számomra mindig olyan, mint amikor fiatal koromban Tabányi Mihály koncertjeit élveztem. Nagyon büszke lehet magára a mestere!
Tisztelettel üdvözölve Önt
M. Tamás

Tisztelt Tamás! Köszönöm jókívánságait! Én is remélem, hogy mesterem büszke arra, amit elértem!


Péter Anna2011.04.24.


Tisztelt Művész Úr! Nagyon boldog névnapot kívánok Önnek, és jó egészséget a munkájához!
Üdvözlettel
Péter Anna

Kedves Anna! Igazán kedves, nagyon köszönöm!


Bárány Barbara2011.04.23.


Tisztelt Művész Úr! Tudom, hogy holnap van a névnapja, de már ma szeretném jókívánságaim ebben a formában átadni! Kérem maradjon olyan energikus előadó, amit mindig láthatok Öntől, maradjon olyan szerény, amely ilyen tudás mellett csak keveseknek adatik meg, de Önnek sikerült! Rengeteg erőt ad a nézőknek, és olyan emlékeket, melytől áldott lesz az egész élete. Azt kívánom, hogy még nagyon sokáig gazdagítsa műsoraival az emberek szívét.
Régi tisztelője
Bárány Barbara

Kedves Barbara! Nagyon köszönöm kedves szavait, és igazán kedves a névnapi előköszöntése! Igyekszem még sok szép koncerttel megajándékozni a nézőket, mely előadásokon Önt is szívesen látom!


Kolozsi Anna2011.04.19.


Tisztelt Művész Úr! Szeretném a segítségét kérni hangszervásárlás ügyében. Teljesen kezdő vagyok, de nagyon szeretnék harmonikázni. Nézegettem már hangszereket újsághirdetések alapján, próbáltam keresni interneten keresztül is, de nem találtam olyat, ami megtetszett volna. Az is problémám, hogy nem tudom kipróbálni, és nem is tudom, hogy miket kell figyelembe venni ilyenkor. Persze ha lenne már hangszerem, akkor jönne a másik sarkalatos kérdés, mely szerint kitől lenne érdemes tanulnom? Önt nagyon tisztelem, a hangszer iránti érdeklődésem is Önnek köszönhetem, mikor egy fesztivál alkalmával láttam fellépni! Nem véletlen, hogy Lyra-díjas előadóművész, nagyon kevés ilyen szintű előadóval találkozni az országban!
Tisztelettel várom válaszát
Anna

Kedves Anna! Köszönöm megkeresését, a hangszerválasztásban és a tanításban is segítségére tudok lenni, de azt gondolom, hogy hívjon fel a honlapomon található elérhetőségemen, mert ott könnyebben tudnánk egyeztetni! Nagyon örülök, hogy nekem köszönhetően kapott kedvet a harmonikázáshoz, főleg, hogy nőként is vállalja a kihívást!


Kunsáros Betty2011.04.16.


Kedves Molnár Úr! Remélem nem haragszik, hogy ma megszólítottam a cukrászdában, és aláírást kértem Öntől! Olyan jó volt látni, hogy nem csak a színpadon csodálatos ember, hanem a civil életben is. Családom minden tagjához volt egy kedves szava, a kislányom azóta is emlegeti Önt. Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz Érden újra koncertje? Mert mi biztosan mennénk!
Kunsáros Betty Érdről

Kedves Betty! Igazán megtisztelő volt, hogy megszólított, és örülök, ha aláírásommal egy emlékezetes pillanatot okozhattam! Az idei érdi koncerttel kapcsolatosan már folynak az egyeztetések, és ha rajtam múlik, láthatnak majd Érden koncertemmel!


Sarlós Katalin2011.04.13.


Művész Úr! Ön csodálatos tehetség, kimagasló technikájú művész, előadásmódjára a természetesség, a könnyedség jellemző.... a mosolya pedig feledhetetlen, ha Önre nézek, az ember elfelejti minden baját! gratulálok mindehhez.
Sarlós Katalin zongoratanárnő

Kedves Katalin! Köszönöm megtisztelő szavait, külön jólesik, hogy egy szakmabeli írja ezeket a mondatokat!


Hricz András2011.04.09.


Drága Gyurikám! Kétszer is volt alkalmunk Magyarországon meghallgatni, elbűvölt a ragyogó műsorotok. Te egy fénylő csillag vagy a zenei élet egén, azt kívánom, hogy zenekaroddal együtt mindig ragyogjatok!
Hamburgból küldjük szerető üdvözletünket
Hricz András és családja

Tisztelt Hricz Úr! Köszönöm hozzászólását, igazán jólesett! Remélem még sokáig ragyoghatunk mindenki örömére!


Glavati Dóra2011.04.05.


Tisztelt Művész Úr! Szeretettel gratulálok az új honlapjához, igényes, szép munka! A grafikusnak is küldök egy gratulációt!

Kedves Dóra! Nagyon köszönöm, a tartalomért én vagyok "felelős", de a kivitelezésért, esztétikai szépségért Gátmezei Zoltán barátom illeti meg a dicséret!


Losits Anita2011.04.02.


Egyszerűen fantasztikus vagy, egy csodálatos előadó, nagy virtuózitású művész!

Kedves Anita! Nagyon köszönöm!


Kovács Hajnalka2011.03.31.


Drága Művész Úr!
Eddig nem volt internetem, de amikor végre lett, elsőként az Ön honlapjára voltam kíváncsi! Engedje meg, hogy most mondjak köszönetet azért a csodálatos estéért, amellyel megajándékozott minket Balatonszárszón! Újra éltem a fiatalságom, a harmonikajátéka pedig lenyűgözött! Lénye, kedvessége, mosolya, közvetlensége szívmelengető! Köszönjük és visszavárjuk városunkba! Szeretettel öleli Kovács Hajnalka

Kedves Hajnalka! Utólagosan is köszönöm szavait. Bevallom én is elérzékenyülve gondolok vissza erre a koncertre, mert fantasztikus volt a közönség, és nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk! Mindenesetre nagy örömmel térünk vissza, ha újra meghívást kapunk!


Kálmán László2011.03.29.


Kedves György! Maga játsza a legjobb es legvirtuózabb Magyar Táncokat Brahmstól, amit eddig hallottam. Harmonikán meglepett először, de nagyon jól hangzik. Pont jókor mentem Magyarországra, így jelen tudtam lenni a koncertjén. Ön mikor jön az USA-ba? Itt nagyon sok magyar él, és egyre többen ismerik a nevét, aki eddig nem ismerte, azoknak én mesélek addig is Magáról. A zenekarában kiváló muzsikusok ülnek, de a legnagyobb művész Ön!
Legnagyobb tisztelettel
Kálmán László, USA

Tisztelt Kálmán Úr! Köszönöm a dicséretet, nagyon megtisztelő, hogy ennyire megfogta a Magyar Táncok előadásmódja! Örülök, hogy jelen tudott lenni a koncertemen. Az USA-ban való ismertségem gondolom kedves túlzás, de ha mégis igaz, és meghívnának, akkor boldogan tennék eleget a felkérésüknek!


Diana-Beatriz2011.03.27.


Argentinabol vagyok, magyar szuleim, nem jol irok magyarul de erszem magyarul es meg kel mondani, ojan szep a cened. A latin cenetek forrosagos, csodas cenesz vagy, a zenekar is. Gongyoru. Sok szerenset kivanok. Bocsanot kerek hogy nem jobban tudom esztet meg irni. Isten aldja meg. Diana

Kedves Diana! Emlékszem Önre, köszönöm kedves szavait, remélem, hogy Argentínában is szívesen emlékezik ránk!


Gergely Rudolf2011.03.23.


Gratulálok az új honlaphoz Gyurikám, nagyon elegáns. Most itt vagyok Las Vegasban, bárzongorázom, de ha haza megyek, akkor jelentkezem. Ezúton is kívánok sok sikert a kiváló szakmai munkádhoz!

Szia Rudikám! Nagyon köszönöm a hozászólásod, jó zenélést kívánok Neked Las Vegasban, várom a jelentkezésed!


dr. Kovács Annamária2011.03.20.


Tisztelt MŰVÉSZ ÚR!
Szeretném mégegyszer itt is megköszönni, hogy tegnap Édesapámmal beszélgetett. Nem gondoltam, hogy leszólítja Önt vásárlás közben, amiért elnézését kérem. Az autógramja nagy örömöt jelentett neki, azóta is csak azt mondogatja, hogy Ön mennyire rendes, jólelkű, kedves ember.
Amint hírt hallunk következő koncertjéről, egész biztos, hogy ott leszünk!
Tisztelettel
dr. Kovács Annamária

Kedves Annamária! Igazán örömömre szolgált, hogy beszélgethettem Édesapjával, egyáltalán nem zavart meg a vásárlásban! Az külön jólesik, hogy ekkora örömet jelent neki az autógramom. Várom szeretettel Önöket a fellépéseimen!


Péterffi Orsolya2011.03.17.


Tisztelt Művész Úr!
Még 2009-ben láttam Siófokon, amikor Koós Jánossal léptek fel. Azt kérdezném, hogy ez a produkció létezik még? Egyébként fantasztikus az egész zenekar, szívből kívánom, hogy még legalább 100évig játszanak nekünk!
Üdv.
O.

Kedves Orsolya! Köszönöm érdeklődését. Természetesen létezik az előadás, amikor a koncertzenekar vendége Koós János és Dékány Sarolta. A jókívánságát nagyon köszönöm!


Kovács Claudia2011.03.16.


Kedves György!
Már fél éve érlelődik bennem, hogy írok Önnek, a segítségét szeretném kérni. Tavaly nagyon szerencsés voltam, mert hallhattam egy koncertjét. Rengeteg pozitív energiát kaptam Öntől, mely hatására eljutottam oda, hogy szeretnék én harmonikázni tanulni. 22éves vagyok, de nagyon elszántnak érzem magam, hogy elérjem a kitűzött célt. Szeretném megkérdezni, hogy vállal tanítást? Ha igen, akkor hogyan tudom felvenni Önnel a kapcsolatot?
Várom tisztelettel válaszát.
Clau

Kedves Claudia! Nagyon örülök, hogy ennyire mélyen megérintette a koncertem, hogy Ön is szeretne megtanulni harmonikázni! Nincs elkésve, és mivel tanítok is, így valószínű, hogy a segítségére lehetek! A honlapomon megadott mobilszámon keressen meg, és minden felmerült kérdésére szívesen válaszolok!


Hoffer Péter2011.03.14.


Tisztelt Molnár Művész Úr!
Érdeklődni szeretnék, hogy lesz fellépése esetleg március 15-én? Örömmel elmennék a családommal megnézni Önt és zenekarát.
Tisztelettel: H.P.

Tisztelt Hoffer Úr! Március 15-én nem lesz koncertünk, de ajánlom, hogy kérjen e-mailes értesítést, és mindig naprakész lesz, hogy merre , hol és mikor találkozhat velünk!


Kumán Georgina2011.03.12.


Tisztelt Művész Úr!
Szeretném felköszönteni születésnapja alkalmából! Ön már annyi jót és szépet adott nekem és a közönségének, már alig várom, hogy valahol újra láthassam Önt. Ne értsen félre, de szerintem minden nő egy ilyen férfira vágyna, Maga annyira sármos, és pozitív személyiség. Még egyszer minden jót kívánok Önnek!
Tisztelettel: K.G.

Kedves Georgina! Köszönöm a köszöntését, és személyes bókjait.


Makrai Andrea2011.03.12.


Tisztelt Művész Úr!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, és boldog születésnapot kívánok! Emlékszem még a születésnapi koncertjére, melyen én is ott lehettem, és soha nem fogom elfelejteni briliáns játékát.
Tisztelettel: Makrai Andi

Kedves Andrea! Köszönöm kedves köszöntését, a legjobb érzés, hogy olyan maradandó emléket adhattam Önnek, melyre a mai napig így emlékszik vissza!


Hanzák Márton2011.03.12.


Drága Művész Úr!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Önnek! Családommal együtt azt kívánjuk, hogy legalább még 100évig tegye boldoggá közönségét. Minden hang, amit megszólaltat, egy varázslat, egy csoda, nem tudunk betelni!
Tisztelettel: Hanzák Márton és családja

Tisztelt Hanzák Úr! Meghatottak kedves szavai, köszönöm a jókívánságokat!


Ábel István2011.03.11.


Szia Gyuri!
Megérte a sok éjszakázás!!

Szia István! Köszönöm, hogy írtál! Bejegyzésed azonban némi magyarázatra szorul a többi látogató számára, hiszen Te tudtad, hogy hosszú éjszakákon át töltöttem tartalommal az oldalt. A tartalomért én voltam a felelős, a design és az informatikai feladatok viszont nagyon kedves barátomnak, Gátmezei Zoltánnak köszönhető! Remélem mindenki számára élvezhető felületet hoztunk létre!


Kormos Attila2011.03.09.


Drága Művész Úr!
Engedje meg, hogy sok rajongója nevében gratuláljak az új honlapjához, nagyon komoly lett. Remélem sok örömét leli benne mindenki, aki ide látogat. 2011-re nagyon jó egészséget kívánok munkájához, csodálatos harmonikajátékával pedig remélem sokáig megajándékoz minket, a hallgatóságot. Számomra Molnár György a király!

Tisztelt Kormos Úr! Köszönöm dicsérő szavait, szükség van ilyen visszaigazolásokra, hogy érdemes volt energiát áldozni a honlap megújítására! Így már nem is emlékszem a készítés közben felmerülő problémákra, melyet minden esetben azért sikerült orvosolni! Köszönöm jókívánságait, és ami az utolsó mondatát illeti... kis költői túlzást érzek benne, de nagyon köszönöm.


Tóth Veronika2011.03.06.


Kedves György!
A legelső - és aztán többszörös - benyomásom az új honlapjával kapcsolatban: hűen tükrözi nívós zenei művészetét és érzésem szerint a személyiségét is... színes, összetett, jó felépítésű, aprólékosan kidolgozott, közvetlen, szívvel és élettel teli virtuális könyv. Külön köszönöm, hogy személyes és egyedi leírásaival kicsit a "színfalak mögé" enged látni minket! :-)
Kívánom magunknak (mármint a hallgatóságnak), hogy minél több alkalmunk legyen élőben is találkozni Önnel és zenekarával, ami mindig maradandó élmény! Önnek pedig (és talán ezzel kellett volna kezdenem) ahhoz kívánok kimeríthetetlen erőt, hogy szándéka szerint tudja a zenei hitvallásában leírt célját megvalósítani: "a harmonika méltó helyre emelését a magyar és nemzetközi zenei életben". Valljuk be, itt leginkább a hazai elfogadtatáson van a hangsúly... Sokak nevében kívánom, hogy Önnek sikerüljön a hangszerrel kapcsolatos beskatulyázottságot megszüntetni! Mert "a zene az kell"!
Köszönettel és üdvözlettel: Tóth Veronika

Kedves Veronika! Köszönöm hozzászólását, nagyon kedvesek dicsérő szavai! Igyekszem teljesíteni azt, melyet hitvallásomból idézett, ettől semmi és senki nem tudna eltéríteni.


Á. Ágnes2011.03.05.


Kedves György,
gratulálok az új honlaphoz, nagyon tetszik.
További sok sikert kívánok!
Üdv.:
Ágnes

Kedves Ágnes! Köszönöm hozzászólását és jókívánságát is!


Pécsi Zsolt2011.03.04.


Drága Művész Úr!
Szeretném köszönetem kifejezni ezért a honlapért. Amikor csak tehetem, elmegyek megnézni műsorait, de sajnos nincs minden nap fellépése, így az üres estéken honlapja hiánypótlás számomra. Egyébként Önnek köszönhetem azt is, hogy kisfiam 5évesen azt mondta, hogy harmonikás szeretne lenni! Ilyen művészeknek kell példát állítani a gyermekek számára, Ön igazi ember, igazi példakép!
Üdvözlettel, Pécsi Zsolt

Kedves Zsolt! Örülök, hogy ekkora örömet adhattam az új honlappal, ígyekszem majd mindig naprakész tartalommal megtölteni. Kisfiának azt kívánom, hogy minden álma teljesüljön, persze a tehetségen kívül még három dologra mindenképp szüksége lesz: szorgalom, kitartás, és az elengedhetetlen szerencse!


Petronella2011.03.02.


Kedves György!
Egy csodálatos előadó csodálatos honlapja. Így tudnám összefoglalni az itt látottakat és a koncerteken hallottakat. Remélem 2011-ben is sokat találkozhatunk majd Önnel, úgy gondolom, hogy ezt minden rajongója nevében kívánhatom!
Gratulálok az egész koncert zenekarnak!
Petronella

Kedves Petronella! Köszönöm a kedves szavait, ha rajtam múlik, akkor sok helyszínen és rendezvényen találkozhat majd velünk 2011-ben is!


Kovács Ágnes2011.03.01.


Tisztelt Művész Úr!
Szeretnék gratulálni Önnek az új honlaphoz, gyönyörű a megjelenítése, és bőséges tartalommal is bír. Tavaly legalább négy műsorán is ott voltam a családommal, minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy országos és nemzetközi szinten is egyedülállóak voltak a koncertek, a zenekar rendkívüli profizmusa minden pillanatban megmutatkozott, de Ön a motorja az egész produkciónak. Érezni, hogy a színpad az élete!
Remélem hamarosan újra láthatom játszani, már nagyon várom!
Mindenért köszönet!
Kovács Ágnes

Kedves Ágnes! Köszönöm a hozzászólását, örülök, hogy sikerült pár kellemes percet okozni a megújult honlappal! Remélem, hogy 2011-ben is köszönthetem majd hallgatóságom soraiban!


Droppil Tibor2011.02.28.


Gyuri!
Klafa lett az új honlap! Gratulálok hozzá.
Droppil T

Szia Tibi! Köszönöm!


Egy öreg diák2011.02.27.


Kedves Gyuri!
Csodálatos az új honlapod.Tartalommal,képekkel, zenével ennyire szépen és igényesen megszerkesztett Weblapot még életemben nem láttam.Nem véletlen a lelkesedésem,hiszen a sors megadta nekem vénségemre, hogy tőled tanuljak zenélni. Leírhatatlan élmény hallgatni és nézni ahogy játszol a harmonikán, de megható ahogy tanítványaidnak átadod a zene szeretetét és a zenei tudásodat. Néha az órádra várva úgy érzem magam, mint egy vén diák a logopédusnál, de amint meglátom mindig vidám tekinteted, máris tudom, hogy ha rajtad múlik, fogok én még érthetően beszélni. (Harmonika szóval lehet a legszebben kifejezni az emberi érzéseket.) Áldom a napot mikor először megláttam a honlapod.
Egy ötven évet "halasztott diák.
Matus

Kedves István! Köszönöm a kedves szavakat a honlapomról, és a megtisztelő gondolatokat a tanításomról! Örülök én is, hogy engem választottál, ígérem, hogy jó "logopédusod" leszek! :)


Földesi Máté2011.02.24.


Üdv!
Látom megújult a weboldalad, gondoltam írok. Egész tetszetős lett szolid és elegáns, és a színek is a helyén vannak.
Ill. amiben nagyon erős lett az előzőhöz képest, hogy tele van információval, képekkel, videóval, hanganyaggal. Gratulálok hozzá, nekem nagyon tetszik. Remélem lesz rajta rendszeres tartalom. :)
Üdv, Máté

Szia Máté! Köszönöm az elismerést a honlappal kapcsolatban! A siófoki fotók is fent vannak, nagyon szépen sikerültek. Remélem még lesz alkalmunk az együttműködésre!


Kenyér G.né2010.07.31.


Nagyon köszönöm a csodálatos és remek estét, szívből gratulálok. Isten legyen Önökkel mindig és mindenhol.
Önök igazi vérbeli zenészek!
Kenyér G.né

Várnai Család2010.07.31.


Kedves Molnár Úr!
Szeretjük az élő zenét, szeretjük a harmonika hangját és az Ön stílusát.
Köszönjük
Várnai Család

Keresztesné Budai Ilona2010.07.31.


Kedves Művész Úr és zenekara!
A zsigereimben érzem a zenéjüket! Erre a fantasztikus estére sokáig fogok emlékezni! Ma éjszaka nem nagyon fogok tudni aludni, de nem bánom!!!
Köszönettel:
Keresztesné Budai Ilona Sátoraljaújhelyről

P.né2010.07.31.


Kedves Molnár György!
Szívből gratulálok Önnek és Koncertzenekara minden egyes muzsikusának! Nagy örömet szerzett nekünk ma este. Kiválóan szórakoztunk!
Köszönjük!
P.né

S. M.2010.07.31.


Bár az egész zenekar lenyűgözött, és szeretettel gratulálok minden tagjának, de most mégis a harmonikáshoz szólok külön:
Micsoda hatalmas munka, kitartó fegyelem állhat ekkora tudás mögött! És milyen boldog ember lehet az, akinek ilyen tudás van a birtokában! Öröm amit nyújt, de gondolom öröm önmagának is.
KÖSZÖNET!
S.M.

Sz. Ibolya2010.07.31.


Virtuóz előadás volt, csodálatos, gyönyörű, soha nem felejthető élmény! 10percre jöttem, de reggelig elhallgattam volna a Művész Úr játékát! Köszönöm!
Sz.Ibolya Budakeszi

Nyeste Katalin és Szilágyi Péter2010.07.31.


Köszönjük a lenyűgöző koncertet, a Mesterének koncertjéhez hasonló volt és reméljük még gyakran hallhatjuk Önöket!
Nyeste Katalin és Szilágyi Péter Óbudáról

Szabó Zoltán és családja2010.07.31.


Köszönet e csodálatos estért!
Szabó Zoltán és családja Kunszentmiklósról

B. Gy.2010.07.31.


Köszönjük szépen ezt a nagyon szép és színvonalas estét. Nagyon szép volt.
Köszönjük!
B.Gy.

Gálék2010.07.28.


Csodálatos koncert volt, köszönjük szépen.
Gálék

P.né2010.07.28.


Köszönöm!
P.né

Kovács János2010.07.28.


Köszönöm az élményt!
Kovács János

---2010.07.28.


Az esernyőt otthon hagytuk, de nagyon jól éreztük magunkat.
További sok sikert kívánunk.

M. B.2010.07.28.


Nagyszerű élmény, lenyűgöző zenei tudás, kiváló játék.
Gratulálunk.
M.B.

K. Károly2010.07.28.


Igen jók a számok, gratulálok.
Tisztelettel egy régi harmonikás.
K. Károly

B. Ernőné2010.07.28.


Egyszerűen imádom! ? a zenekarral együtt!
B.Ernőné

Dorogi Bányász Zenekar2010.07.28.


Valaki mindig itt van koncertjeiden, amihez gratulálunk
A dorogi Bányász Zenekar

K. B. és O. M.2010.07.28.


Tisztelt Molnár Úr!
Személyéből sugárzik a zene, és a közönség szeretete!
Köszönjük
K.B. és O.M.

Környei Gézáné2010.07.28.


Köszönet a szép estéért. A jó Isten áldja meg a kezeit, sokáig éltesse, hogy nagyon-nagyon sokáig szerezhessen örömet a zenéjével, tehetségével a közönségnek.
Tisztelet és köszönet.
Környei Gézáné Dorogról

---2010.07.28.


Nagyon jó volt az előadás, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm a lehetőséget!

Herczegné2010.03.20.


Csodák vagytok! Nagyon szuper műsor!
Herczegné

---2010.03.20.


Másodszor is nagy élmény a zenekar játéka. Igazi párizsi hangulatot szereztek nekünk.
Köszönjük!

Tihanyiné2010.03.20.


Mint volt szaxofonos gratulálok a kiművelt, magas színvonalú harmonikaszólóhoz, s mindenhez.
Köszönettel
Tihanyiné

Kertész család2010.03.20.


Itt a kezek játszottak vagy a lélek?
Köszönettel
Kertész család

Kurcsiné, Sz.né Lepsényi Borbála2010.03.20.


Köszönjük ezt a szép estét, felejthetetlen élmény volt, köszönjük a szép muzsikát!
Kurcsiné, Sz.né Lepsényi Borbála

Búzási Barna és Viki2010.03.20.


Köszönjük a felejthetetlen estét! Csodálatos volt!
Búzási Barna és Viki Veszprémből

---2010.01.22.


Emberek ma újra ?zenét? hallhattunk. Gyertek vissza nyáron is, kulináris élmény volt. Szükség van rátok Nagyon-Nagyon, éljen a zene!

Mihály Andrásné2010.01.22.


Gratulálok, csodálatos amit tetszik csinálni. Sok sikert, csak így tovább!
Mihály Andrásné

Galfi Sándorné2010.01.22.


Felejthetetlen, szép este volt! Köszönjük! És júliusban ugyanitt!! (Fél év!!!)
Galfi Sándorné

Balla Jánosné2010.01.22.


A férjem is harmonikázott, de már nincs velünk. Fergeteges volt!
Köszönjük!
Balla Jánosné

Balla Ferencné2010.01.22.


Ilyen élményért még a mai világban is érdemes élni, és mosolyogni is tudunk.
Balla Ferencné

J. Józsefné2010.01.22.


Nagyon nagy élmény volt, gyönyörű. 80évig még szeretném Önöket meghallgatni. Lelki felüdülés volt.
J. Józsefné

Czakó Gabriella és Családja2010.01.22.


Ajánlanám a zenekar tablettás változatát! Felhasználóknak szomorúbb napokon 3x1-es dózisbanJ Köszönjük a csodás estét! Kérem őrizzék meg humorukat! Sok sikert, igényes közönséget kívánunk!
Czakó Gabriella és Családja

Győri Endréné és Bagi József2010.01.22.


Köszönjük a csodálatos estét, és szeretnénk viszont hallani.
Győri Endréné és Bagi József

Angyal Béláné és Béla2010.01.22.


Fantasztikus műsort kaptunk ma este Önöktől. Ön egy kiválóan tehetséges művész. 110km-t utaztunk azért, hogy ma este megnézhessük a műsorát.
Köszönet ezért a szép műsorért.
Angyal Béláné és Béla Hévízgyörökről

Lovas Lajosné és férje2010.01.22.


Köszönet ezért a gyönyörű estéért, amit nagyon élveztünk a férjemmel. ajongunk a tangóharmonika hangjáért.
Köszönettel: Lovas Lajosné és férje

Kisné Batha Lilla és Kis Gábor2010.01.22.


Igazi életérzés volt, remekül szórakoztunk. Köszönjük!
Kisné Batha Lilla és Kis Gábor

Fazekasné Nagy E.2010.01.22.


Fantasztikusan érzem magam, a lábam végig táncra járt. A férjem meg is érdemli, hogy a kézilabda meccset választotta.
Köszönöm az élményt! A zenekarnak BOLDOG SZÜLINAPOT!
Fazekasné Nagy E.

Orág Jánosné, Lovas Lajosné, Mihály Andrásné2010.01.22.


Gyönyörű előadóművész és az előadás lenyűgözően káprázatos, köszönjük, hogy megtisztelt műsorával, és várjuk máskor is.
Orág Jánosné, Lovas Lajosné, Mihály Andrásné

Bekőné Lovas Márta2010.01.22.


Káprázatos, virtuóz, élvezetes! Kellőképpen emlékeztünk a Kultúra Napjáról!
Bekőné Lovas Márta

Varga Imréné2010.01.22.


Nagyon élvezem, csodálatos az egész zenekar, imádom a harmonika hangját, a régi emlékeim idézi fel.
Varga Imréné

Varga T.né2010.01.22.


Csodálatos, elragadó, egyszerűen rabul ejtett. Gratulálok és köszönöm.
Varga Tné

Bekéné Tornyai Judit 2009.10.16.


Köszönöm a szép estét ? zenét! További sok sikert kívánok!
Bekéné Tornyai Judit

Sárosi Károly, Kárai Lajos 2009.10.16.


Püspökladányból jöttünk át, mint a harmonika szerelmesei. Gratulálunk a szimpatikus, csupa muzsika lelkű Molnár György Művész Úrnak. Játéka elbűvölő, virtuóz, csodálatos!!!
Sárosi Károly harmonikaoktató és tanitványa Kárai Lajos

Kéknefelejcs Citerazenekar 2009.10.16.


A nádudvari Kéknefelejcs Citerazenekar nevében nyilatkozom, hogy csodálatos volt ez az est. Gratulálok mindannyiuknak, nagyon jó kézügyességgel vannak!!!

Fagyal Anikó, Ács Sándorné, Kovács Kinga, Ács Andrea 2009.10.16.


Fergeteges este volt! Köszönjük ezt a csodálatos élményt! Mi biztos itt leszünk legközelebb is!
A mosoly ragadós.
Fagyal Anikó, Ács Sándorné, Kovács Kinga, Ács Andrea

Kiss Gáborné 2009.10.16.


Gratulálok a színvonalas és igazán gyönyörű műsorukhoz. A továbbiakban is sok sikert és egészséget kívánok, hogy sokáig szórakoztassanak bennünket.
Kiss Gáborné

Baranyai Etelka 2009.10.16.


Az Ady Endre Ált. Műv. Központ közönsége nevében köszönöm ezt a remek zenei élményt. Gratulálok ahhoz a profizmushoz, mely a színpadról árad a közönség felé! Remélem, viszont köszönthetjük majd e színpadon máskor is!
Köszönettel
Baranyai Etelka ÁMK igazgató

Sági Józsefné 2009.10.10.


Gratulálunk!
Istennek legyen hála a szép muzsikáért! Köszönjük, hogy csodálatos estét szerzett nekünk. Köszönjük kedvességét, szerénységét. Maradjon mindig ilyen!
Szeretettel
Sági Józsefné

Sági József 2009.10.10.


Köszönjük a második élményünket, csodálatos szép volt. Harmonika fantasztikus, de jól is énekel, és a mosolyát ne hagyja ki Molnár Művész Úr, de az egész zenekar kitűnő.
Gratulálunk, szeretettel emlékezünk a viszontlátásig.
Tisztelettel
Sági József

Szinessy család 2009.10.10.


Csodálatos élmény, profi, szívvel teli emberek, művészek a színpadon!
Köszönjük, hogy itt lehettünk.
Szinessy család

P. K. 2009.10.10.


Ismételten köszönöm ezt a nagy élményt. Örülök, az igazi ?értéket képviselik.?
Zenész társaimmal együtt sok egészséget, és sikerekben gazdag életet kíván
P.K.

K. Józsefné 2009.10.10.


Nagyon kedves és szép műsort ad, és mindig mosolyogjon!
Tisztelettel
K. Józsefné

Hindiné Péter Mária 2009.10.10.


A mai nappal lettem nyugdíjas, elértem a 62-őt. A legszebb ajándékot most kaptam meg T. ÖNÖKTŐL. Köszönöm!
Tangóharmonikán nőttem fel, édesapám a négy elemivel önerőből tanult meg játszani e becsült hangszeren. Emlékére és a zene tisztelete és örömére KÖSZÖNÖM ezt az élettől kapott gyönyörű estét.
Tisztelettel
Hindiné Péter Mária

H. József és neje 2009.10.10.


Köszönjük a csodálatos és művészi zenéjüket. Gratulálunk! Jó erőt és egészséget kívánunk a további munkájához.
H.József és neje

Szabó Sándor 2009.10.10.


Gratulálok! Szép volt! Jöjjenek máskor is!
Szabó Sándor

Szenczi Sándorné és Hufnáger Gyuláné 2009.10.10.


Már többször hallgattuk az Önök koncertjét. Mindig nagy szeretettel készülünk erre a napra.
További sikereket kíván
Szenczi Sándorné és Hufnáger Gyuláné

Sné Hajni 2009.10.10.


Lelkemet melengette, most sajnálom, hogy gyerekkoromban abbahagytam a harmonika tanulását, de folytatni fogom.
Köszönöm.
Sné Hajni

Dr. Mészáros Márta 2009.10.10.


Haza megyek, előveszem a harmonikám! Nagyobb kedvvel gyakorlok, igazi rajongó vagyok! Kalapom lengetem!!!
Dr. Mészáros Márta

Osváth Józsefné 2009.10.10.


Ne törődjön a zsűrivel, csak a közönségnek MOSOLYOGJON! Köszönjük a szép zenét!
Portugál barátom szereti a játékát, a megvásárolt CD oda megy, no persze magam is nagy örömmel hallgatom.
Osváth Józsefné
Ui: a ?25kg?-os szebben szól, az orosz összetételt ezzel szívesebben hallgattam volna!

--- 2009.07.04.


Csodálatos, fantasztikus műsor, csodálatos művészek, EMBEREK! Nagyon összefogott zenekar, fantasztikus tehetségek. Szép volt tőlük a világ!
További sikereket, egészséget, és még nagyon sok szépséget vigyenek az emberek életébe. Nagyszerű és energikus a harmonikás, szép mosolya van!
Minden jót!

Szabó Zsolti és Szilvi 2009.07.04.


Egy csoda volt az este. Holnap is meghallgatunk CD-ről.
Puszi, Szabó Zsolti és Szilvi

Szépné Szilágyi Erzsébet 2009.07.04.


Várakozáson felüli, kellemes, csodás este volt.
Köszönet érte.
Szépné Szilágyi Erzsébet

I. 2009.07.04.


Köszönöm, hogy ilyen csodálatos estét adtak, fantasztikusan játszottak. Most látom igazán, hogy milyen csodás a harmonika!
I.

Pető Mária 2009.07.04.


Rég hallottunk ilyen lelkes, mosolygós, jó zenét! Köszönjük a jó hangulatot!
Külön köszöntjük zenekarának régi tagját, Horváth Jancsit!
Pető Mária

Cs. Attiláné és barátnői 2009.07.04.


Remek estén vagyunk, élvezzük zenéjüket!
Cs. Attiláné és barátnői

Brigi 2009.07.04.


Nagy élmény volt, újra éltem ifjúságom Tabányi koncertjeit.
Köszönöm!
Brigi

G. H. 2009.07.04.


?Megrészegítette? közönségét ez a kedves fiatalember és társai. Köszönjük a jó hangulatot. További sok sikert kívánunk sok érdi lakos nevében
G.H.

Kati és Tibor 2009.07.04.


Kedves Művész Úr!
Paganini a hegedű ördöge, Ön a harmonika ördöge, csodálatos művész.
Köszönjük ezt a fenomenális zenei élményt, és a csodálatos estét.
További sok sikert kívánunk
Kati és Tibor

D. J. 2009.07.04.


Tisztelt Művész Úr!
Én lennék a világ legboldogabb embere, ha annyira meg tudnék tanulni játszani, mint Ön.
További sok sikert!
D.J.

P. Istvánné 2009.07.04.


Lokálpatrióta lévén örülök, hogy Érdnek ilyen művészei vannak!
Gratulálok!
P.Istvánné

Büki Sarolta, Kizmann Vali, Kizmann Konrád, Marosánné Marika néni 2009.07.04.


Köszönjük szépen ezt a csodálatos estét!! Gyönyörű, élvezetes!
Büki Sarolta, Kizmann Vali, Kizmann Konrád, Marosánné Marika néni

Nemeskéri Klára 2009.07.04.


Nagyon nagy élményt jelentett ez a csodálatos előadás, gratulálok az egész zenekarnak.
A Művész Úrnak pedig sok-sok sikeres koncertet kívánok!
Nemeskéri Klára

Edina 2009.07.04.


Köszönet a csodálatos nyári estéért! További sok sikert, és jó egészséget kívánok!
Sok szeretettel: Edina

J.F. 2009.07.04.


Gratulálok elsősorban a Művész Úrnak, valamint a zenekarnak! Méltó Tabányi utódnak tartom! További sikereket!!!
J.F.

J. Marcsi 2009.07.04.


Szia Gyuri!
Ez a gyorsvonat olyan klassz, én is felszállok, várj!
J. Marcsi

Bereczky Dénes és családja 2009.07.04.


Kedves Molnár Úr!
Nagyon köszönöm ezt a gyönyörű estét, a szívemhez szólt a gyönyörű játékával.
Egy régi rajongója Bereczky Dénes és családja

D. Jenő és családja 2009.07.04.


Isten áldotta tehetségek. Megvidámították a szívünket. Még sok-sok évtizedig tegyék ezt.
D. Jenő és családja

Mihálka Klára 2009.07.04.


Közel 200km-t utaztunk, szabiról vissza, gyorsan ? gyorsan, hogy itt lehessünk! Megérte, csodás élményben van részünk!
További sok sikert kívánok mindannyiuknak!
Mihálka Klára

Muky János és családja 2009.07.04.


Nagyon tetszett az előadás!
Tisztelettel: Muky János és zenerajongó családja

Kardos Zsolt 2009.03.31.


Tisztelt Molnár György és Zenekara!
Tökéletes koncertélményben volt részem. Köszönöm az élményt!
Csak így tovább!
Kardos Zsolt

Zopcsák László 2009.03.31.


Kedves Molnár Művész Úr!
Sose bánja, hogy a Ki-Mit-Tud annak idején úgy végződött. Ma a váciakat meggyőzte, hogy NAGYON TUD! A váciak szívét megnyerte művészetével. Gratulálunk és köszönjük.
Egy hegedűs hódolója: Zopcsák László

Szalóki Károly és felesége 2009.03.31.


Gyurika!
Amióta kétágú vagyok, kevés ilyen szép élményem volt. Köszönöm.
Szalóki Károly és felesége

Síróné Ibolya 2009.03.31.


Tisztelt Művész Úr és csapata!
Hálás vagyok Istennek és ÖNÖKNEK, hogy itt lehettem ezen a csodálatos esten! Jó volt látni azt a ritkaság számba menő zene- és hangszer iránti szeretetet, tiszteletet, és alázatot, amit itt tapasztaltam.
Isten áldja meg az életüket és a tehetségüket.
Kívánom, hogy jól sáfárkodjanak vele.
Szeretettel: Síróné Ibolya

Nyugállományi Légvédelmi Tüzérek Bajtársi Egyesülete 2009.03.31.


Tisztelt Molnár György Úr!
Nagy tisztelettel és örömmel gratulálunk, és külön köszönjük, hogy Tabányi Misi bácsinak is ajánlotta a műsort.
Tisztelettel a Nyugállományi Légvédelmi Tüzérek Bajtársi Egyesületének elnöke

Agócs Mária 2009.03.31.


Ma este csoda volt!!!
Köszönöm!
Agócs Mária

Mészáros Imre 2009.03.31.


Kedves György!
Fantasztikus estében volt részünk. Gratulálunk a művészetéhez, de ezen kívül a korát meghazudtoló bölcsességéhez is.
Csak így tovább.
Mészáros Imre

Palicsányi Erika 2009.03.31.


A csodás estéért adós ne maradjak, igyekszem én is, hogy néhány sort faragjak, Tudom nem annyit ér e költemény, mint amit alkottak e szép estén. Kívánok annyi erőt, egészséget a jövőben, fokozzák a max. minőséget.
A Debreczeni Csaba is jó barátom, működjenek együtt még sok-sok télen ? nyáron.
Szívből gratulálok!
Palicsányi Erika

Juli, Kati, Györgyi 2009.03.31.


Az előadásuk kiváló volt. További jó erőt, egészséget kívánunk.
Juli, Kati, Györgyi

Lakati család 2009.03.31.


Fergeteges, bravúros, de emberi volt.
Ne adja fel! Köszönjük szépen.
Lakati család

Pálffy 2009.03.31.


Szenzációs, virtuóz előadás volt.
Köszönöm
Pálffy

Sikk Krisztina 2009.03.31.


Én és barátnőm Natalia Ukrajnából származunk. Nálunk nagyon népszerű az akkordeon, sajnos Magyarországon nem annyira.
Több ilyen koncertet kell közvetíteni a magyar TV-ben.
Sikk Krisztina

Brezánszkyné Marika 2009.03.31.


Fantasztikus est volt.
Az Úr gazdag áldását kívánom Önre és zenekarára! További sok sikert. Isten áldja Önöket.
Felejthetetlen élmény volt.
Sok szeretettel Brezászkyné Marika

Jakucs János 2009.03.31.


Büszke vagyok arra, hogy egy magyar ember ilyen magas fokon műveli a zenét. Csodálatos volt, elteszem az emlékeimbe!
Jakucs János

Grószné Kmett Ildikó 2009.03.31.


Csak gratulálni tudok az előadáshoz!! Ma született a lányom (22éve) és ettől szebb ajándékot nem is kaphattunk volna!
Köszönöm: Grószné Kmett Ildikó

Fehér László és felesége 2009.03.31.


Köszönjük a csodálatos estét. Felejthetetlen élményben volt részünk
Tisztelettel
Fehér László és felesége

Dr. Cserni Istvánné 2009.03.31.


?Egy perc csupán az Élet,
de ez a perc lehet csodás,
művészi alkotás,
mely megőriz Tégedet!?

Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, a verőcei 25fő nevében
Dr. Cserni Istvánné

Horváth Pálné 2009.03.31.


?Szerezz örömöt, hadd legyen boldogabb a másik, kiről az öröm Rád visszasugárzik.?
Ez volt ma!
Horváth Pálné

Horváth család 2009.03.31.


Nagyszerű, profi és emlékezetes volt ez a koncert!
Sok sikert! Köszönjük!
Horváth család

Gregóczkiné 2009.03.31.


Csodálatos! Kívánok még sok-sok sikert Önnek és zenekarának!
Tisztelettel
Gregóczkiné

Kurca TV 2009.03.06.


?Két ember között a legrövidebb út egy mosoly.?
Köszönjük az estét!
Kurca Televízió

Simon Attiláné 2009.03.06.


57éves korommal nagyon tudom értékelni és tisztelni azokat a fiatalokat, akik merik felvállalni a mai ?nem hivatalos dolgokat?, és szívvel, lélekkel, kitartással művelik azt ? és tehetséggel.
Gyermekkorom óta legkedvesebb hangszerem a harmonika, a szomszéd bácsi minden nyáron kiült az udvarra, és szebbnél szebb operetteket, stb. játszott. Innen a szeretet!
Simon Attiláné

Andrási Kálmán 2009.03.06.


Nagyon szép estét kaptunk, én tudom kb. 45éve, hogy mi az a harmonika, csak ilyen príma ?rugókat? nem tudtam szerezni.
Köszönjük
Andrási Kálmán

Czekó Istvánné 2009.03.06.


Nagyon lelkiismeretes, szép est volt!
Köszönettel, üdvözlettel Czekó Istvánné

Surányi Zoltánné 2009.03.06.


Kívánom Önnek, hogy még nagyon sokáig ?rugózzanak? az ujjai, maradjon ilyen kedves és szimpatikus, hogy a közönséget ilyen csodálatosan tudja szórakoztatni, mint ma este.
Surányi Zoltánné

Bolla Sándorné 2009.03.06.


Önt a Jó Isten jókedvében teremtette. Kívánom, hogy egész életében adjon elég erőt és egészséget, hogy mindig meg tudjon maradni ilyen mosolygós, vidám, jókedvű, tehetséges embernek. Számomra nagy élmény volt.
Bolla Sándorné

Miskolczi Éva 2009.03.06.


Nagyszerű műsor volt, öröm volt hallgatni a harmonika gyönyörű hangját. Kondicionálási szempontból biztos használna a nagyobb hangszeren történő polka játszás:), bár egy ilyen műsort végig csinálni nagy teljesítményre vall, szóval csak gratulálni tudok.
Miskolczi Éva

Novodovszki Pálné 2009.03.06.


A várakozásomat felül múlta, nagyon élvezetes előadás volt.
Novodovszki Pálné

Boldizsár Beáta 2009.03.06.


Nagyszerű, fergeteges, pompás! Ezek a szavak jutottak eszembe erről az előadásról. Köszönjük és visszavárjuk.
Boldizsár Beáta

dr. Drávai Erika 2009.03.06.


Gyönyörű este volt. Nagyon jól éreztem magam.
Nyáron visszavárjuk Önöket.
dr. Drávai Erika

Kovács Katalin 2009.03.06.


Nekem tetszik, hogy mosolyog a harmonikás!
Bejártuk a világot a zenével, eljutottunk Párizsba, és láttuk az orosz hófödte tájat. Nagyon jó volt.
Sok sikert kívánok. Üdv. Kovács Katalin

Laci és Anikó 2009.03.06.


Köszönjük a szép és tartalmas estét!
Laci és Anikó, a legboldogabb házasok!

Éva és Rajmund 2009.03.06.


Csodálatos előadásmódját jókedvűen hallgattuk. Rengeteg munka rejlik e mögött. A kisfiam fél éve dobol, nagyon tetszett neki a dobszóló is.
Köszönjük a szép estét.
Üdvözlettel Éva és Rajmund

Bánfalviné 2009.03.06.


Hálásan köszönöm ezt a szép estét. Igazán mély érzelmeket indított el bennem.
Bánfalviné

Nagy Istvánné 2009.03.06.


Köszönöm a Kellemes és Szép estét!
Üdv. Nagy Istvánné
Ui. Remélem találkozunk fél év múlva!

K.P.M.E. 2009.03.06.


?Fényév? múlva lehet, hogy találkozunk?

József mondta a testvéreinek:

?Ti rosszat terveztetek ellenem, de Isten terve jóra fordította azt.? (II. Mózes)
?Tudjuk pedig, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden a javukra van / javukat szolgálja?? (Róma8)
?Áldjon meg Téged az Úr, és őrizzen meg Tégedet?? (Ároni áldás IV. Mózes 6)

Szép álmokat kívánok és szép életet!
K.P.M.E.

Arany Károly 2009.03.06.


A továbbiakban jó egészséget, és sok fellépést Önöknek. Nagyon tetszett a műsora.
Tisztelettel, Arany Károly

Doma Imréné 2009.03.06.


Csodálatos a műsora, gyönyörűen játszik, valóban feltöltődtem e szép zene hallatán! Kihallatszik belőle a profizmus! Még sokáig tudtam volna hallgatni, és szívesen táncra perdültem volna.
Remélem jövőre is meghallgathatjuk!
Gratulálok!
Doma Imréné

Kovách Péterné Erzsébet 2009.03.06.


Isten áldását kívánjuk további munkájukra, életükre, családjukra!
Nagyon sok szeretettel és köszönettel
a szentesi Református Idősek Otthona lakói, Kovách Péterné Erzsébet református lelkipásztor

Nagyistókné Judit 2009.03.06.


?Király volt?
Köszönöm!
Nagyistókné Judit

Lénárt Lászlóné 2009.03.06.


Köszönjük ezt a csodálatos estét, további sok sikert kívánunk.
Vakok és Gyengénlátok Szentesi csoportja nevében: Lénárt Lászlóné

Manczelbáné Jolika 2009.03.06.


Csodálatos a műfaji sokszínűség! Azt gondolom, hogy a Művész Úr mindent tud, amit a harmonikáról tudni lehetséges. Gratulálok! Nagy élményt nyújtott.
Maczelbáné Jolika

Palásti Piroska 2009.03.06.


Gratulálok! Nagyon nagy élmény hallgatni a hangszerét! (Énekeljen is bátran!)
Palásti Piroska

Molnár Lajos 2009.03.06.


Igazi öröm! Gratulálunk, jöjjenek máskor is.
Köszönjük.
Molnár Lajos bácsi

Gágyor Imréné 2009.03.06.


Nagyon tetszik a műsor, vidám és színvonalas.
Gágyor Imréné

Lehoszkiné 2009.03.06.


Köszönet!Köszönet ezért a csodás estéért. Ebben a válságos helyzetben elfelejtettük mára a sok problémát, és önfeledten szórakoztunk.
Gratulálunk Önöknek a Mozgáskorlátozottak Klubjának jó néhány tagja nevében: Lehoszkiné titkár

Farkasné Rakonczai Ágnes, Brezovainé G. Szabó Zsuzsa 2009.03.06.


Egy virtuóz muzsikát hallhattunk. Nagyon ritkán juthatunk harmonika-muzsikához.
Köszönettel, további sok sikert kívánva: Farkasné Rakonczai Ágnes, Brezovainé G. Szabó Zsuzsa

Magyar Jánosné, Horváth Sándorné 2009.03.06.


Kétszeres köszönet: első a város vezetésének, hogy ilyen szép estét szerzett nekünk. A másik köszönet a zenekarnak, mert igazán jó hangulatú a harmonika. Fiatal korunkat idézi. Nagyon tetszik az is, hogy megtisztel a zenekar bennünket nőket, és csodálatosan fel vannak öltözve.
Gratulálunk: Magyar Jánosné, Horváth Sándorné

Horváth Erzsébet 2009.03.06.


Eddig nem igazán kedveltük a harmonikán felcsendülő zenét, de ezentúl rajongók leszünk! Egyébként magának a szeme sem áll jól!!
Horváth Erzsébet
Ui: mellékeljük, hogy mindhárman harmonikázni tanulunk ezentúl!!

Andi, Mihály, Zoli 2008.08.07.


Hiába gondolkodtunk, nem tudtunk rosszat kitalálni, építő kritikának nem tudunk mit mondani.
Szenzációs műsort csináltál!
Andi, Mihály, Zoli

Koszta Jánosné és családja 2008.08.07.


Nagyon-nagyon jó volt! A négyéves lányom végig tapsolta. Szenzációs volt! Kívánom, hogy még sokáig szórakoztassanak bennünket.
Koszta Jánosné és családja

Gubainé 2008.08.07.


Én már leéltem életem javát, de ilyen csodás élményben ritkán volt részem.
Köszönöm ezt a fantasztikus estét.
Gubainé

Ódor Zoltán 2008.08.07.


Teljes szívemből örülök, hogy e szép műsor Szigligeten létrejött. Gratulálok! Sok sikert a továbbiakban.
Ódor Zoltán

Láng Ottóné 2008.08.07.


Ilyen kulturált, művészien előadott harmonika előadást nagyon régen hallottam. Valamint a konferálás igen magas fokú, művelt volt. Köszönjük ezt az egyedülálló szép élményt.
Láng Ottóné

Érsek Család 2008.08.07.


Köszönjük a boldog, szép órát, bátran énekeltünk és pirosra tapsoltuk a tenyerünket.
Jó egészséget kíván az Érsek család

Dr. Balogh Zoltán 2008.08.07.


Fantasztikus volt, gratulálok!
Dr. Balogh Zoltán

Láng Ottó 2008.08.07.


Tabányi Mihály zenekara után a legjobb ?HARMONIKA? művészegyüttes, amit 1956 óta hallottunk!
Láng Ottó, München

Ónádi Hajnalka 2008.08.07.


Semmihez nem fogható, csodálatos zenét hallhattunk. Külön köszönet, hogy a szúnyogok nem riasztották vissza a zenészeket a maximális teljesítménytől!
Üdvözlettel
Ónádi Hajnalka

Mécs Judit, Mécs László, Csekeő Bálint, Jáki Bernadett 2008.08.07.


Köszönjük a színvonalas estét!
Mécs Judit, Mécs László, Csekeő Bálint, Jáki Bernadett

Juranits László és Juranits Attila 2008.08.07.


A zene mindenkié, különösen azoké, akik művelik is. Köszönöm!!!
Sziasztok
Juranits László és Juranits Attila

--- 2008.08.07.


Gratulálok! Felejthetetlen szép este volt! Tabányi Mihályt hallottam így játszani.
Sok-sok sikert korábbi működésükhöz.

M. Zsófia 2008.08.07.


Nagyon tetszett a koncert, minden nagyon jó volt, Mindennel meg vagyunk elégedve!
M.Zsófia

--- 2008.08.07.


A zenekar együttesen és külön ? külön magas színvonalú művészi értéket közvetít a régi idők hullámhosszán.
Köszönöm.

Orai Győző 2008.08.07.


Köszönjük ezt a vidám, szép, jó hangulatú estét. A műsor gyönyörű volt, szépen összeválogatott művek mozgatták meg lelkünket és lábainkat. A harmonika a franciáknak, németeknek, de az oroszoknak is népi hangszere. Hallhattunk egy szép orosz művet is.
Köszönöm.
Orai Győző

--- 2008.08.07.


Nagyon tetszett, és nagyon jó volt. Köszönjük, hogy itt voltak!

Janacsek Katalin, Janacsek József 2008.08.07.


Köszönjük Molnár Györgynek és zenekarának ezt a felejthetetlen estét. Mindannyiuknak gratulálunk.
Janacsek Katalin és férje, Janacsek József

Gyuricsné Kaján Szilvia és Kornél 2008.08.07.


Köszönjük a szép estét, a három és fél éves kisfiamnak is tetszett és lekötötte.
Puszi!
Gyuricsné Kaján Szilvia és Kornél

Kovács Gáborné és férje 2008.08.07.


Nagyon szép, jó és színvonalas műsort láttunk és hallottunk, gratulálunk. A harmonikás úrnak nem csak a lelke van zenéből, hanem minden porcikája.
Gratulálunk, Kovács Gáborné és férje

Nagy Lajosné 2008.07.28.


Szavakkal és betűvel nem lehet kifejezni ezt a fantasztikus élményt! Gratulálok az egész csapatnak!!! Így tovább!
A mielőbbi viszont látásra!
Nagy Lajosné

Tóthné Kemesi Mária 2008.07.28.


Nagyon ? nagyon tetszett a műsor, legszívesebben végig táncoltam volna az összes számot. Nagyon szép élmény volt.
Köszönettel
Tóthné Kemesi Mária

Kovács Jánosné 2008.07.28.


Életem legszebb élménye volt.
Köszönöm.
Kovács Jánosné

Kántor Andrea, Jordainé Timi 2008.07.28.


A mai estéről, 20éve nem éreztük ilyen jól magunkat, gratulálunk.
Kántor Andrea, Jordainé Timi

Bencsik József és Józsefné 2008.07.28.


BRAVÓ!!!! A csodálatos szép estéért köszönettel tartozunk.
Szeretettel: Bencsik József és Józsefné

--- 2008.07.28.


Igen színvonalas volt!

--- 2008.07.28.


Megtiszteltetés volt, hogy vendégül láthattunk, kedves zenekaroddal, úgy gondolom a lelkes közönségben és bennünk is feledhetetlen élményt sikerült hagynotok. Bízom benne, hogy máskor is lesz szerencsénk fogadni a zenekart.
További sok sikert

--- 2008.07.28.


Visszavárunk! Nagyszerű és felemelő volt!

Fejes Ernőné, Guba Lászlóné 2008.07.28.


Fantasztikus élmény volt hallgatni Önt és zenekarát, köszönjük ezt a szép estét!
Fejes Ernőné és Guba Lászlóné

Nagy Zoltánné 2008.07.28.


Tisztelt Művész Úr!
Úgy gondolom, hogy nagyon jó hangulatot sikerült teremtenie, a mai este alkalmából. Szívvel lélekkel dolgozik a Kedves Csapatával. Köszönjük, és további jó egészséget kívánok.
Tisztelettel
Nagy Zoltánné

Jimbold Józsefné 2008.07.28.


Csodálattal vagyunk az egész zenekar iránt, de Molnár György egy csoda, minden porcikájával játszik. Nem vagyok zeneértő, de tudom, érzem, hogy nagy jövő áll előtte.
Szívből gratulálok
Jimbold Józsefné

Schmidt Imréné 2008.07.28.


Tisztelt Molnár György, köszönjük a Városi Nyugdíjas Klub tagság nevében is a lelkiismeretes, gyönyörű, szívhez szóló muzsikáját, az Önből sugárzó szeretetet.
Köszönjük a gyönyörű előadást.
Tisztelettel Schmidt Imréné

Szikra Zoltánné, Szikra Szilvia, Varga Ferencné, Regőczi Anna 2008.07.28.


Köszönjük ezt a szép, örömteli estét. Visszahozta a régi szép időt, az ifjúságot. Kívánom, hogy még nagyon sokáig szerezzenek ilyen élményt.
Szeretettel Szikra Zoltánné, Szikra Szilvia, Varga Ferencné, Regőczi Anna

Makics Mihály, Fuginé Karla Erzsébet 2008.07.28.


Nagyon színvonalas, szórakoztató és értékes előadás volt! Nagyon szépen köszönjük!
Makics Mihály, Fuginé Karla Erzsébet

Katona Istvánné 2008.07.28.


Az ilyen gyöngyszemnek, mint Ön és kollégái teszik szebbé a mindennapi életünket.
Gratulálok: Katona Istvánné

Samodai Szabolcs 2008.07.28.


A harmonika muzsika mindig kedvencem volt. Az utóbbi évtizedben sajnos kevéssé élvezhetem. Most boldog vagyok, és nosztalgiázok.
Alább az unokám következik: Nagyon jók a darabok, és nagyon tetszik.
Samodai Szabolcs

Balsa Lajosné 2008.07.23.


Tisztelt Művész Úr!
Köszönöm a csodálatos estét, kérem őrizze meg a muzsika iránti jelenlegi tiszteletét és szeretetét!
Kiváló hangulatú estét kaptam.
Üdvözlettel és tisztelettel
Balsa Lajosné

L.J. 2008.07.23.


Köszönöm a szép estét, varázslatot. Valóban virtuóz. Jó a csapata. Kitűnően harmonikázik, jó a kapcsolata a közönséggel, remek a hangja. Hálás vagyok az estéért. Örülnék, ha a jövőben élvezhetném máskor is játékát.
Szeretettel
L.J.

Sági Józsefné 2008.07.23.


Mikor ilyen csodálatos élményben van részem, eszembe jut Ő, a mi alkotónk. Akinek ekkora teremtményei vannak, milyen lehet Ő maga! Művészetük ajándék, kamatoztassák az Ő dicsőségére!
Legyenek áldottak!
Köszönöm szeretettel
Sági Józsefné

Bugjó Ernőné és Bugjó Milán 2008.07.23.


Csak annyit, hogy: SZUPER! SZUPER! SZUPER!
A dobosnak 1000puszi!
Bugjó Ernőné és Bugjó Milán

Pusztaszeri 2008.07.23.


Én, aki Tabányi Mihály zenéjén és játékán nőttem fel, szeretem a muzsikájukat Önöknek. Az igazi tehetséghez kívánok sok sikert.
Gyönyörű este volt.
Pusztaszeri

Vitéz Etelka 2008.07.23.


Köszönjük a csodálatos estét, nagyon sok sikert kívánunk a továbbiakban is.
Vitéz Etelka

Kovácsné Erzsébet 2008.07.23.


Nagyon szomorúak lennénk, ha nem zenélnének nekünk!
Nagy örömöt szereztek!
Így tovább!
Kovácsné Erzsébet

Bujna Emília 2008.07.23.


Szeretettel és ámulattal hallgattuk.
Bujna Emília

--- 2008.07.23.


Tisztelt Művész Úr!
Nem először hallgatva Önt és zenekarát elismeréssel és nagy tisztelettel szólunk művészi munkájáról.
Sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Török Katica 2008.07.23.


Koromnál fogva mondhatom, hogy életemben sok-sok harmonikást hallottam.
Ma este az eső miatt akartam is meg nem is eljönni. De megérte, és köszönöm a gyönyörű estét.
Tisztelettel
Török Katica Szabadkáról.

Monostoriné és férje 2008.07.23.


Nagy szeretettel vártuk, már harmadik alkalommal, nagyon tetszik művészi előadása.
Első alkalommal láttunk egy fiút, majd egy férfit, és most egy meglett férfit, aki látszik, hogy a művészetnek él.
Nagy szeretettel hallgatjuk.
Monostoriné és férje

Dömötör Alexandra (Szasza) és Kolompár Vanessza 2008.07.20.


Nagyon jó volt a koncert, tetszett.
Dömötör Alexandra (Szasza) és Kolompár Vanessza

Papp Szabina 2008.07.20.


Nagyon tetszett a műsor, köszönjük!
Papp Szabina

Kocsis Péter Pál 2008.07.20.


Gratulálok a színvonalas és művészi előadásért.
További sok sikert kívánok.
Egy öreg harmonikás
Kocsis Péter Pál

Csajka L.né 2008.07.20.


Könnyed nyár esti muzsika, keringőtől a polkáig, tangótól a részeg éjszakáig!
Nagyon tetszett.
Csajka L.né

Izentáné Neumann Katalin 2008.07.12.


?A zene a kimondhatatlan tolmácsa?
?Ahol a szó bágyadt, ott a zene diadalmaskodik.?

Önnek ez sikerült ? csodálatosan játszik.
Köszönöm!
Izentáné Neumann Katalin

Héjja család 2008.07.12.


Gratulálunk a virtuóz harmonikajátékhoz, Isten áldását kívánjuk az életére.
Sok szeretettel:
a Héjja család

Urbán L. 2008.07.12.


Köszönjük ezt a csodálatos műsort.
Urbán L.

Virágné 2008.07.12.


Ez ma BEST OF KONCERT volt?
Virágné

Kálmánné és Arnold Ádámné 2008.07.12.


Csodálatos volt. Valamikor én is tanultam, valóban virtuóz.
Kálmánné és Arnold Ádámné

Baranyi Lászlóné 2008.07.09.


Felejthetetlen élményt nyújtott ez az este. Nagyon köszönjük, jó egészséget, és így tovább.
Baranyi Lászlóné

Váci László 2008.07.09.


Aki a mai világban az emberrel el tudja hitetni, hogy létezik egy ilyen csodálatos este, és megszünteti minden baját, annak köszönettel tartozunk, én is ezt teszem.
Tisztelettel és nagy köszönettel
Váci László

--- 2008.07.09.


Köszönjük ezt a remek estét, gyönyörű volt és felejthetetlen számunkra

Pintérné lánya és Anikó 2008.07.09.


Köszönjük a fergeteges muzsikát.
Szép estét töltöttünk el, feltöltődtünk, egy pillanatra elfelejtettük napi gondjainkat.
Köszönjük, sok sikert kívánunk Önnek és a zenekar tagjának.
Pintérné lánya és Anikó

Bné Szászi Ilona és Balláné Méhész Éva 2008.07.09.


Köszönjük a csodálatos estét! Gratulálunk! Bármikor jössz Jászberénybe, mindig meghallgatunk és nézünk!
Bné Szászi Ilona és barátnője Balláné Méhész Éva

dr. Ördögné Vecsey Katalin 2008.07.09.


Gratulálok! Óriási tehetség vagy, igazi örömzene volt!
Köszi!
dr. Ördögné Vecsey Katalin

Márta 2008.07.09.


Gratulálunk! Sose gondoltam, hogy egy harmonika ennyit tud!
Márta

Éva 2008.07.09.


Gratulálok! Csodaszép volt!
Éva

Éva és Ákos 2008.07.09.


Szenzációs, hogy igazi érző és profi zenészektől, szívhez szóló zenét hallhattunk!
Köszönjük: Éva és Ákos

Kárpáti Jenőné és Kárpáti Jenő 2008.06.23.


Köszönjük a színvonalas, szép estét, melyet a szép Mecsek lábánál nyújtott a zenekar részünkre
Kárpáti Jenőné és Kárpáti Jenő

Tóth Edina 2008.06.23.


Segítettek nekem, hogy Kosztolányi Hajnali részegség című versét még jobban taníthassam a diákjaimnak!
Köszönöm!
Tóth Edina magyartanár

Bocsárd 2008.06.23.


Szép, vidám és hangulatos volt.
Bocsárd, 9éves

Izsák Kálmán Bendegúz 2008.06.23.


Ez a zenekar mókás, hangulatos, mulatságos, vicces és nagyon jól éreztem magam!
Izsák Kálmán Bendegúz, 11éves

Kukai család 2008.06.23.


Igazi zenei és emberi értéket kaptunk ma este. Mi ?CSAK? a tapsunkat tudtuk adni, de azt nagyon boldogan, őszintén!
Kukai család

Baranyainé és családja 2008.06.23.


Szívesen hallgatnám minden vasárnap.
Sok szép sikert kívánok még Pécsen és a VILÁGBAN is.
Baranyainé és családja

Rutkai Zsuzsa 2008.06.23.


Bravó, bravó
Én kétszer láttam Önöket, küldhetne többször meghívót
Köszönöm az élményt
Rutkai Zsuzsa

Dr. Németh Ferenc 2008.06.23.


Köszönjük a szép estét, és a csodálatos zenét.
Dr. Németh Ferenc

--- 2008.06.23.


A zene megfoghatatlan nyelv,
Mely minket a végtelenség széléig vezet,
S csak egy percre pillantást enged a végtelenben
Nagyon szép este volt!

Ilona és István 2008.06.23.


Csodálatos perceket, estét szereztek számunkra.
További szép sikereket kívánunk.
Ilona és István

Németh József és neje 2008.06.23.


Lenyűgöző műsor volt, emlékeztet a régi szép időkre. További sikeres fellépéseket kívánunk.
Németh József és Neje

dr. Kallós Miklósné 2008.06.23.


Igazi kulturális, zenei bravúr, amit Molnár Györgytől és kiváló zenekarától hallhattunk e szép nyári estén
Köszönettel: dr. Kallós Miklósné

István 2008.06.23.


Csodálatos, nagyon szép műsor volt, igazi zene, szívből. Gratulálok!
Szeretettel István (Pécs)

Magyar Sándor 2008.05.07.


Nagyon jó volt a zenekar
Magyar Sándor

Klári, Erzsike 2008.05.07.


Szeretettel vártunk vissza, kár, hogy nem volt nagyobb a reklám.
Csodálatos a műsora
Klári, Erzsike

Győr Sándor 2008.05.07.


Gyurikám!
A régi szeretettel és barátsággal köszöntelek újra Ajkán!
Túl a 30-on, de innen és túl a világhíren óriási vagy. Jó a zenekarod is. Örülök, hogy újra találkoztunk.
Győr Sándor

Hagyományápoló Nyugdíjas Klub 2008.05.07.


Örülünk, hogy Ajkán találkoztunk Molnár György művész Úrral. Nagyon tetszett a koncert!
Ajkai Hagyományápoló Nyugdíjas Klub tagjai nevében sok sikert kívánunk továbbra is!

Nelly 2008.04.20.


Nagyon örülök ennek a koncertnek, megint a Szajna partján és Magyarországon éreztem magam!
Köszönöm Nektek!
Puszi Nelly

Mentolai Györgyné 2008.04.20.


Kedves Gyuri!
Azt hiszem, nyugodtan tegezhetlek, ha kiderül, hogy ki is vagyok.
Örömmel értesültem róla, hogy Százhalombattán lépsz föl, és bár Te biztosan nem emlékszel rám, de bennem még mindig bennem van a kisfiú, aki az érdi Parkvárosi Közösségi Ház könyvtárába cipelte azt a hatalmas harmonikát a Fodor Gizi néni harmonika órájára.
Én akkor ott dolgoztam, és bizony sok kellemes percet szereztél nekem. Itt Battán egyike voltam azoknak a vendégeknek, akiket most is elkápráztattál játékoddal.
Köszönöm Neked ezt az ?élményt?!
Tisztelettel:
Mentolai Györgyné

Ábel István
000000; font-size: 90%; vertical-align: top;">üzenet Szia Gyuri! Megérte a sok éjszakázás!!